Instap actie

Nieuws

Early bird tot 5% korting.

Inschrijvingen ontvangen tussen 31 januari en 1 maart 2018 krijgen een Early-bird korting van 5%. Onze jeugdvakanties vinden plaats tijdens de:

SUPER Early bird tot 10% korting.

Wil jij één van onze onvergetelijke watersport weken gedurende de zomervakantie volgen? Krijg nu tot 10% korting op je inschrijving.

Instap actie ook in 2018

Leren zeilen kan je bij ons wanneer je 7 jaar of ouder bent. Wij zeilen in Optimisten, Laerling’s en Laser Bug’s. De Laser Bug lijkt al veel op een snelle zwaardboot. De Laerling juist op een soort kleine Valk. De Optimist zit tussen beide boten in.

De Herfst week

Nog één keer zeilen dit jaar? Van zondag 22 tot donderdag 26 oktober tijdens de herfst vakantie al vanaf € 350,-.

LAST MINUTE DEALS

Zondag gaat de laatste hoogseizoensweek (8) van De Lauwer van start.

Werkzaamheden aan de N361 ter hoogte van Lauwersoog

“De gemeente De Marne werkt samen met haar partners aan de ontwikkeling van Lauwersoog. De doelstelling van de ontwikkeling is het geven van een impuls aan de visserij en het versterken van het toerisme.

Nieuwe stafleden

Afgelopen meivakantie hebben we onze opleidingsweek voor nieuwe stafleden gehad. Hieronder zie je een foto met onze nieuwe aanwinsten.

Waarom zeil en surfschool De Lauwer in 7 punten.

1. Varen op zee Varen op het Wad (zee) UNESCO Werelderfgoed. Zeilen tussen de zeehonden en als eigen kapitein varen op zee! 2. Altijd Wind Het Lauwersmeer is een groot open vaarwater en daardoor is er altijd wind waardoor het voor windsurfers, zwaardboters en catamaran zeilers een paradijs is om te knallen.