Last minute deals

Werkzaamheden aan de N361 ter hoogte van Lauwersoog

“De gemeente De Marne werkt samen met haar partners aan de ontwikkeling van Lauwersoog. De doelstelling van de ontwikkeling is het geven van een impuls aan de visserij en het versterken van het toerisme.

Hierbij willen wij u graag voorzien van informatie aangaande de werkzaamheden aan de N361 ter hoogte van Lauwersoog.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar bijgevoegd bericht.”

In verband met werkzaamheden aan de N361 ter hoogte van Lauwersoog, door aannemer KWS in opdracht van de Provincie Groningen, staan de volgende verkeersmaatregelen gepland:

Mei

Kruispunt Veerhaven – Verkeer van en naar de Veerhaven dient rekening te houden met extra reistijd in de periode van 15 tot 23 mei. De rijbaan wordt gedeeltelijk versmalt, het verkeer kan doorgang vinden maar dient rekening te houden met oponthoud.

Kruispunt Strandweg – De aansluiting Strandweg N361 ten hoogte van de Kustweg is in beide richtingen gestremd van 15 tot en met 19 mei. De Strandweg is wel te bereiken vanaf de N361 ter hoogte van Strandpaviljoen Meerzicht.

Brugsluis – In de maand mei staan er onderhoudswerkzaamheden aan de brugsluis in de N361 gepland. Het kan noodzakelijk zijn om de weg ter plaatse van de brug te versmallen. Bij drukke perioden worden daarbij verkeersregelaars ingezet.


Juni

N361 Lauwersoog – Begin juni zullen de afrondende werkzaamheden plaatsvinden. Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk om de N361 in Lauwersoog geheel te stremmen. De stremmingen zullen plaatsvinden op woensdag 7, donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 juni, telkens van 18:00 tot 6:00 uur. De omleidingsroute is aangegeven op bijgevoegd afbeelding.

“Op De Lauwer is het Leuk! Op De Lauwer is het fijn! Daarom ben ik er ieder jaar bij, want De Lauwer is er voor groot en klein!”

Valentein 11 jaar 26 oktober 2016