De Bungalow

De bungalows zijn praktisch en verzorgd ingericht. Alle bungalows zijn vrijstaand en er is mogelijkheid tot parkeren voor de deur. U komt binnen via een halletje, alwaar de badkamer aan grenst. Hier bevindt zich het toilet, een wasbak en de douche.Loopt u verder door het halletje, dan komt u in de woonkamer van 35 m2. In de woonkamer zijn banken, een televisie (met digitene) en eettafel voor zes personen aanwezig. De open keuken bevindt zich hier ook.

Gelijk reserveren?wat is er in de omgeving te doen

Bungalows Lauwersoog
De keuken

De keuken is uitgerust met een vierpitsgasfornuis, koelkast, combimagnetron waterkoker en koffiezetapparaat (filter). Er is geen afwasmachine aanwezig. Aansluitend aan de woonkamer bevinden zich twee slaapkamers met elk twee losse bedden met boxspringmatrassen. Boven de woonkamer bevindt zich een vide. Dit is een open zolder, welke te bereiken is via een steile trap. Hier staan ook nog twee eenpersoonsbedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. De huisjes worden verwarmd middels CV.

Bungalows binnen LauwersoogBungalows binnen LauwersoogBungalows binnen Lauwersoog
Bungalows binnen LauwersoogBungalows binnen Lauwersoog
Bungalows binnen Lauwersoog

Woonkamer

Vanuit de woonkamer, met zijn ruime raampartij en openslaande deur op het zuiden, stapt u zo naar buiten. Het water dat aan het strandje grenst is voor de huisje ondiep (circa 40 cm) en gaat verderop over in de diepere vaargeul van het meer.Bij ieder huisje staat eigen, uitgebreid tuinmeubilair inclusief een parasol. Het is goed om te weten dat het helaas niet is toegestaan om tentjes of andereverblijfsfaciliteiten bij de huisjes te plaatsen.

Bungalows binnen Lauwersoog Bungalows binnen Lauwersoog Bungalows binnen Lauwersoog Bungalows Lauwersoog Bungalows Lauwersoog

Vakantiehuisjes

Vrijstaande vakantiehuisjes met leefgedeelte op het zuiden. Tuin met grasveld en strandje direct voor de deur. Ruime woonkamer van 35 m2 met vrij uitzicht op het meer en openslaande deur. Televisie (digitene) en banken.Open keuken met 4-pits gasfornuis en combimagnetron, waterkoker en koffie zet apparaat.
Een 2 slaapkamers beneden met in totaal 4 boxspring bedden, uitbreiding tot 6 slaapplaatsen door 2 bedden op de vide boven de woonkamer*linnengoedset zijn p.p. per verblijf te huur.

Geintereseerd? stuur ons een bericht.