Verhuur

Wij verhuren zeilboten, surfplanken, kano’s en sups.

Als u een zeilboot of surfplank wil huren is het belangrijk om telefonisch of in uw e-mail aan te geven wat uw ervaring is met het zeilen of surfen. Het gaat om verhuur van kostbare materialen, die wij alleen kunnen verhuren aan huurders met enige zeil- of surfervaring.

Toch een keertje in een zeilboot zonder zeilervaring? Boek dan een dag zeil- of surfles bij ons.

Met reserveringen en vragen kunt u terecht op info@delauwer.nl of bel ons op 06-34048115.

Praktische informatie
Als je een boot of surfset wilt huren, moet je een borg achterlaten op de zeilschool. Verder is het ook mogelijk om bij ons een wetsuit en/of een zwemvest te huren. Dit is niet verplicht, maar raden wij wel aan.

Verhuuraanbod

Kielboot: dit is een maximaal 5 persoonsboot met een grootzeil en een fok. Een kielboot heeft een zware kiel aan de onderkant van de boot hangen waardoor omslaan extreem bemoeilijkt wordt. In deze boot kun je dus ook helemaal droog blijven.

Pico: dit is een zwaardboot voor 1 persoon (2 kinderen kunnen er ook samen in varen). Een Pico heeft één zeil en slaat gemakkelijk om. Hierin zit je dus ook minimaal in zwemkleding, en het liefste met een wetsuit aan.

Optimist: dit is een kleine zeilboot voor de jongste zeilers (vanaf 7 tot ongeveer 12 jaar). In een optimist zeil je in je eentje, en heb je het liefste een wetsuit aan.

Windsurfplank: wij verhuren planken van het merk ‘Bic’ en surfzeilen tot het formaat 4.3 voor gebruik zonder instructeur. Windsurfen is mogelijk vanaf ongeveer 11 jaar.

Kano’s: wij verhuren kano’s voor 1 tot 2 mensen per kano. De hoeveelheid peddels kun je op locatie bepalen.

Sups: wij verhuren inflatable supplanken en peddels. Kinderen kunnen eventueel met meerdere tegelijkertijd op de plank staan, volwassenen raden wij sterk aan om een eigen plank te huren.

Borg
*Als je een boot wilt huren, moet je een borg achterlaten op de zeilschool. Een borg in de vorm van een rijbewijs, id of paspoort.

Verschillende vaarroutes:

  • Suyderoogh
  • Oostmahorn
  • Waal
  • De Robben

Download de vaarkaart

Kielboot

Kielboot / Polyvalk

Afmetingen : 6.65 x 2.00 x 0.85 M. 3 tot 5 personen
dit is een maximaal 5 persoonsboot met een grootzeil en een fok. Een kielboot heeft een zware kiel aan de onderkant van de boot hangen waardoor omslaan extreem bemoeilijkt wordt. In deze boot kun je dus ook helemaal droog blijven.
Kielboot

Windsurfen

wij verhuren planken van het merk ‘Bic’ surfzeilen tot het formaat 4.3 voor gebruik zonder instructeur. Windsurfen is mogelijk vanaf ongeveer 11 jaar.
Kielboot

Zwaardboot/optimist

Pico: dit is een zwaardboot voor 1 persoon (2 kinderen kunnen er ook samen in varen). Een Pico heeft één zeil en slaat gemakkelijk om. Hierin zit je dus ook minimaal in zwemkleding, en het liefste met een wetsuit aan. Optimist: dit is een kleine zeilboot voor de jongste zeilers (vanaf 7 tot ongeveer 12 jaar). In een optimist zeil je in je eentje, en heb je het liefste een wetsuit aan.
Kielboot

Canadese kano

De Canadese kano is een ruime open kano voor 2 personen. Iedere opvarende krijgt een eigen steekpeddel, waarmee de kano voortbewogen en bestuurd kan worden. Het dragen van een zwemvest is bij het huren van een kano verplicht. Deze krijgt u gratis van ons mee?
(minimaal 2 uur)
Kielboot

SUP

Suppen is een (nieuwe) watersport, waarbij je op een surfplank staat met een paddel. SUP staat voor Stand Up Paddle, u staat dus op een ‘sup’ te paddelen. U kunt hem helemaal zelf bedienen, u bepaalt dus zelf de snelheid en richting. De sup is uitgerust met een paddel.

Heb je nog vragen?

Bel 0519 – 349 000 of mail info@delauwer.nl

“Op De Lauwer is het Leuk! Op De Lauwer is het fijn! Daarom ben ik er ieder jaar bij, want De Lauwer is er voor groot en klein!”

Valentein 11 jaar 26 oktober 2016

“Ik vind het heel leuk op de lauwer omdat we altijd met onze hele familie gaan en het is heel gezellig met iedereen!”

Mirle 13 jaar 20 december 2016

“Heb hier leren zeilen en kom er nog steeds erg graag! Aanrader om in dit prachtige stukje Nederland te leren zeilen of te verblijven voor vakantie in een van de huisjes.”

Klaas 23 jaar 16 april 2018

“Ik ken de Lauwer al jaren. Ik kwam er vanaf dat ik een kind was en heb er zelfs een tijdje les gegeven. Een groot deel van mijn vrienden heb ik er leren kennen en ik kom er nog steeds heel graag.”

Ruud 27 jaar 16 april 2018

“Wat een geweldige week. Niet alleen het zeilen maar ook de rest van het programma en alles er omheen, de jongens hebben genoten. Volgend jaar zeker weer.”

Wilma 37 jaar 16 april 2018