Aanvullende voorwaarden De Lauwer

De Lauwer heeft naast zijn standaard Hiswa voorwaarden ook aanvullende voorwaarden. Hieronder leest u welke aanvullende voorwaarden wij hanteren.

Early Bird is geldig t/m 17 januari 2021
Wanneer de inschrijving en volledige betaling hiervan voor 17 januari 2021 is voldaan, ontvangt u een Early Bird trui. Deze Lauwer trui zal bij aanvang van de week worden uitgereikt.
*deze actie is alleen van toepassing op de zomerweken (week 1 t/m week 8).
*de Early bird actie is niet geldig op de instap korting
.

Instap korting
Deze actie is enkel geldig voor kinderen van 7 t/m 9 jaar, die voor de eerste keer naar De Lauwer komen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze actie, komen alle andere kortingen te vervallen.
*alle andere kortingen komen te vervallen, deze korting is alleen van toepassing op de zomerweken.

Tweede week korting
Alleen geldig voor de zomerweken week 1 t/m week 8 (deze korting is niet geldig in combinatie met een herfst- of meiweek. De tweede week korting is alleen geldig voor een en dezelfde persoon.
*alle andere kortingen komen te vervallen.

Kortingen Kortingen zijn alleen van toepassing bij volledige betaling en definitieve inschrijving.
Betreft de early bird actie worden er geen truien uitgereikt over de tweede week korting en instap korting.

ID-controle
Bij aankomst zijn wij bevoegd om ID-controles uit te voeren. Dit gaat dan enkel om het checken van de leeftijden i.v.m. kortingsregelingen, kamerindeling en bedtijden.

Dieetwensen
Om aan de dieetwensen te kunnen voldoen berekenen wij een meerprijs van € 25,- per seizoensweek. U kunt dit aangeven bij de inschrijving. (voor vegetariërs berekenen wij geen extra kosten)

Annuleren
Volgens artikel 7 Hiswa voorwaarden
In geval van annulering is de ondernemer gerechtigd een gefixeerde schadeloosstelling van de consument te vorderen van:
– 15% van het overeengekomen cursusgeld in geval van annulering tot drie maanden vóór de aanvang van de cursusperiode;
– 50% van het overeengekomen cursusgeld in geval van annulering tot twee maanden vóór de aanvang van de cursusperiode;
– 75% van het overeengekomen cursusgeld in geval van annulering tot één maand vóór de aanvang van de cursusperiode;
– 100% van het overeengekomen cursusgeld in geval van annulering binnen één maand vóór de aanvang van de cursusperiode dan wel op de ingangsdatum van de cursusperiode.
– Alle voornoemde schadeloosstelling bedragen een minimum van € 75,–.

Wijzigen van een inschrijving
Voor het wijzigen van een inschrijving zullen wij administratiekosten in rekening brengen ter hoogte van € 25,-. Het wijzigen van een inschrijving is mogelijk tot 2 maanden voor aanvang, mits de beschikbaarheid tot verplaatsen aanwezig is.

Beeldmateriaal (Foto’s en video’s)
Tijdens de week worden er foto’s en video gemaakt, welke voor promotiedoeleinden gebruikt kunnen worden. Wanneer je een bezoek brengt aan De Lauwer, ga je automatisch akkoord met het maken van dit materiaal en eventueel promotiegebruik van dit materiaal.
Wanneer je een foto of video van jezelf of je kind tegenkomt wat niet bevalt, stuur ons dan zo snel mogelijk een mail. Dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk verwijderd wordt.

Veiligheid
Bij De Lauwer staat veiligheid voorop. Tijdens de zeillessen, met uitzondering van windsurfen en kielbootzeilen, is verplicht om een zwemvest te dragen. De cursist dient zich te houden aan de veiligheidsregels die hem/haar verteld worden. Bijvoorbeeld dat het is verboden te duiken van de steigers.

Bedtijden
Per leeftijdsgroep hanteren wij verschillende bedtijden, bepaald vanuit een veiligheidsoogpunt. Hoewel het een vakantieweek is, gaan cursisten hier over het algemeen al later naar bed dan thuis. Omdat een week gepaard gaat met volle dagen waarin flink gesport wordt en verschillende weersomstandigheden langskomen, vinden we het ontzettend belangrijk dat iedereen een goede nachtrust krijgt.

Telefoons, tablets en speakers, walkietalkies
Op De Lauwer vragen wij de cursisten bij aankomst de telefoon en/of tablet, speakers of walktalkies in te leveren. Elke dag tussen 17.00 en 18.00 uur kunnen de cursisten hun telefoon en/of tablet ophalen bij de bar om even te bellen, appen, ect. Wij nemen de telefoons en of tablets, speakers of walkietalkies in omdat we het sociale aspect onder cursisten en staf uitzonderlijk belangrijk vinden.

Tassencontrole
Tijdens een week op De Lauwer kan er een tascontrole worden uitgevoerd.

Drank, drugs en wapens
Drank, drugs en wapens zijn niet toegestaan op De Lauwer. Deze worden direct in beslag genomen waarna de ouders/verzorgers zullen worden ingelicht. Drank, drugs of wapenbezit kan leiden tot een directe beëindiging van een week op De Lauwer. Bij verwijdering van een zeil-surfkamp is er ten alle tijden geen restitutie mogelijk.

Roken
Wanneer een cursist rookt dient dit bij aankomst te worden gemeld aan de hoofdinstructeur. Wanneer dit niet is gedaan en we zien de cursist roken, zullen wij ouders/verzorgers hierover informeren. Wanneer een cursist
toestemming heeft van ouders/verzorgers om te roken, geven wij de momenten en plaats aan waar hij/zij mag roken. Hier dient de cursist zich aan te houden. Dit omdat wij ten alle tijden willen voorkomen dat andere kinderen niet worden beïnvloed en geen hinder zullen ondervinden.

Verwijderen van kamp
Wanneer een cursist zich niet houdt aan onze huisregels of zich ongewenst gedraagt (bijv. stelen, pesten, ongewenst gedrag, drugs, drank, wapens), zijn wij bevoegd een cursist per direct te verwijderen van De Lauwer. Vooraf aan verwijdering zal altijd contact worden opgenomen met de ouders/verzorgers. Bij verwijdering van een zeil-surfkamp is er ten alle tijden geen restitutie mogelijk.

Ervaringen

  • Leren zeilen op zee
  • Altijd wind
  • Locatie liggend aan open water
  • Spelen met de elementen
  • Sportief, onvergetelijk
  • Vrienden voor het leven

Veel gestelde vragen

Zeilschool

Hoe ziet een dag indeling er uit

07.30 uur Opstaan.
08.00 uur Ontbijten en lunchpakket klaarmaken. Voor soep en drankjes wordt gezorgd.
09.00 uur Buiten verzamelen, boten klaarmaken en het water op.
12.30 uur Tijd om te eten ( en te spelen ).
13.30 uur Verder varen en oefenen.
16.15 uur Boten terugvaren en aftuigen en daarna naar de zeilschool.
18.00 uur Warme maaltijd van 3 gangen.
19.30 uur Theorieles.
20.00 uur Avondprogramma. Elke leeftijdsgroep heeft een eigen programma.
21.15 uur, 22.15 uur, 23.00 uur, 24.00 uur: de verschillende bedtijden voor de verschillende groepen.

Moet ik zelf zeil/surf kleding regelen

Wij zorgen voor wetsuits en zwemvesten.
Zelf moet je zorgen voor een paar schoenen die nat mogen worden (surfschoenen of gympies).
Vergeet niet zonnebrandcrème, zonnebril en een pet mee te nemen.

Veiligheid hoog in ons vaandel

Bij Zeilschool De Lauwer is het verplicht om tijdens de zeillessen een zwemvest te dragen.
Als cursist dien je je te houden aan de veiligheidsregels om ongelukken te voorkomen.

“Op De Lauwer is het Leuk! Op De Lauwer is het fijn! Daarom ben ik er ieder jaar bij, want De Lauwer is er voor groot en klein!”

Valentein 11 jaar 26 oktober 2016