Jeugdzeilen

Al vanaf 7 jaar oud is De Lauwer een plek voor jou! Tijdens een weekje jeugdzeilen leer je de eerste beginselen van het zeilen, maar staat ook een hoop plezier en gezelligheid centraal. Zeilen is onze grote passie, maar die ontstaat voor de jongsten vooral met een veilig gevoel en een lach op een gezicht. Om veiligheid, plezier én een leerzame week te garanderen hebben we verschillende boten om in te zeilen.

In een Optimist zeil je jouw boot helemaal zelf. Dit kun je al binnen een week leren, zonder enige ervaring vooraf! Ben je al wat groter of kun je al behoorlijk goed zeilen, dan kun je verder oefenen in de Laser Bug of de Dragon Marine – een mooie uitdaging!

Een Laerling is een soort kleine kielboot – compleet met fok en grootzeil. Hierin zeil je samen met een vriendje of vriendinnetje. Die kun je ook tijdens de zeilweek ontmoeten!

Onze jeugdzeil-instructeurs zijn speciaal opgeleid voor het lesgeven aan jonge kinderen met én zonder zeilervaring. De lessen starten met kennismaken met wind in ondiep water en vorderen zich gedurende de week naar tochtjes over het hele meer.


Gebruikmaken van een instap actie Prijs: € 600,- (=€ 75,- korting) ?
Als je voor het eerst bij De Lauwer komt, kom je in aanmerking voor de instapactie. Dit betekent dat een weekje zeilen geen € 675,- kost maar € 600,-Wil je gebruikmaken van deze actie, schrijf je dan nu in!

Bekijk de actie voorwoorwaarden


Kom je een tweede week?

Maak dan gebruik van de korting: € 600,- (= € 75,- korting)

Wie?

Voor de jongste beginnende zeilers!

Leeftijd

7 t/m 12 jaar

Direct reserveren