De staf

Onze staf bestaat uit een hecht team van instructeurs, coaches, opleiders en keukenmedewerkers. Elke week heeft een hoofdinstructeur (HI) die het gezicht vormt naar de cursisten en eerste aanspreekpunt is voor ouders, en een hoofdkeuken (HK) die de zaken op de kant onder zijn hoede heeft.

De instructeurs die lesgeven aan de cursisten worden intensief begeleid in een eigen leertraject door coaches. Coaches zijn oudere, ervaren instructeurs die al langere tijd bij De Lauwer actief zijn. Tijdens een seizoensweek is er ook altijd een opleider aanwezig – een opleider is een ervaren coach die het CWO representeert, en het lesniveau waarborgt.

Onze stafleden worden tijdens de opleiding op eigen vaardigheidsniveau en op sociaal vlak getest – dit vereist dan ook heel wat tijd en aandacht. Op deze manier kunnen we in elke week het lesniveau én natuurlijk de typische ‘Lauwersfeer’ garanderen.

Wil jij ook staf worden bij De Lauwer?

Goeie keus! Staf zijn bij De Lauwer betekent vrienden voor het leven, en een heleboel nuttige dingen leren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe instructeurs en keukenstaf.een

Er is een 7-daagse opleidingsweek begin mei waar je helemaal bij moet zijn. In je eerste twee seizoenen dien je 4 weken beschikbaar te zijn en aanwezig te zijn bij de 4 weekenden die we organiseren. Behoorlijk tijdrovend dus, ook buiten de zomer!

Solliciteren kan in het jaar dat je 16 wordt. Stuur ons een sollicitatie waarin je vertelt wie je bent, wat je motiveert om staflid te worden en een CV via: Solliciteren.

Als je wordt uitgenodigd voor de opleidingsweek, wordt er verdere informatie verstrekt over de sollicitatieprocedure en het ‘staf-zijn’ bij De Lauwer.

Zit je toch nog met vragen? Je kunt ons altijd mailen op info@delauwer.nl, of informeer bij één van onze stafleden!

Jeugdzeilen

Jeugdzeilen

Voor de jongste beginnende zeilers! 7 t/m 12 jaar Meer informatie
Jeugdzeilen tweemans

Jeugdzeilen tweemans

Samen leren zeilen. 11 t/m 13 jaar Meer informatie
Kielboot

Kielboot

Gezellig en sportief 11 t/m 18 jaar Meer informatie
Zwaarboot eenmans

Zwaarboot eenmans

Schuin en hard gaan in een Olympische klasse 11 t/m 18 jaar Meer informatie
Zwaarboot tweemans

Zwaarboot tweemans

Voor beginners en gevorderden 13 t/m 18 jaar Meer informatie
Windsurfen

Windsurfen

Lauwersoog; de beste surfspots van Nederland 11 t/m 18 jaar Meer informatie
Catamaran

Catamaran

Catamaran zeilen op binnenwater en op zee! 13 t/m 18 jaar Meer informatie
Leren zeilen op zee
Vrienden voor het leven
Altijd wind
Zeilen en surfen is voor iedereen
Profesionele instructeurs
45 jaar ervaring