Groepsaccommodatie

De Lauwer beschikt over een uniek gelegen groepsaccommodatie voor groepen inclusief ruime keuken, gezellige bar, eetzaal, vergaderzaal en dansvloer. Onze groepsaccommodatie in het mooie Lauwersoog is met uitstek geschikt voor groepsovernachtingen, schoolreisjes, introkampen, feesten en personeelsuitjes. Er zijn volop recreatieve mogelijkheden in Lauwersoog.

Onze zeilschool kan zeiltochten en zeillessen organiseren in verschillende type zeilboten. Het is mogelijk om zeehondentochten te doen op de Waddenzee. Op 45 minuten varen met de veerboot ligt het Waddeneiland Schiermonnikoog en in het natuurgebied van Lauwersoog kan worden gewandeld en gefietst.

groepsaccommodatie buiten 1
  • Bar, disco en dansvloer met licht en geluid
  • Grote zaal
  • Slaapplek voor 140 personen
  • Professionele keuken
  • Parkeerplaats tegenover de oprijlaan
  • Open haard
  • Leeshoek

Geïnteresseerd? Bekijk onze arrangementen

Scholen en opleidingen
Bedrijven/zakelijk
Bruiloften en partijen
Familieweekenden

Over de groepsaccommodatie

Direct aan het Lauwersmeer ligt onze groepsaccommodatie. Niet alleen het gebouw biedt veel ruimte, maar ook het terrein rondom het gebouw is ruim opgezet. Door de handige indeling van de groepsaccommodatie zijn er vele toepassingen van het gebouw mogelijk, die aansluiten bij uw gebruikswensen.
In het centrum van het gebouw ligt de sfeervolle recreatiezaal van ca 300 m2, welke 140/honderdveertig personen kan herbergen. Er is een eethoek met banken en stevige grenen tafels en stoelen. Rondom en nabij de open haard is het goed toeven op de comfortabele zitelementen.
De bar centraal in de zaal was reeds vele malen de basis voor een gezellige avond.

Vanaf elke plek is er uitzicht over het Lauwersmeer. Via openslaande deuren is het op het zuiden direct aan het water gelegen zonnige terras te bereiken. De grote vleugel bevat ruim 140 slaapplaatsen, verdeeld over 8 kamers met 10 bedden en 1 kamer met 14 bedden.
Er zijn 8 douches en 8 toiletten. In de kleine vleugel zijn 50 slaapplaatsen in 5 kamers met 10 bedden. Er zijn 3 douches en 4 toiletten. Voor speciale doeleinden met een rustig karakter is er een ruime bovenzaal (200 m2) beschikbaar. Via openslaande deuren kom je op het zuiden gelegen zonnige terras, direct aan het water.

Plattegrond

Afhankelijk van het aantal gasten zijn ook andere kamerindelingen mogelijk. Het gebruik van de groepsaccommodatie is ook te combineren met het gebruik van de bungalows. Aangrenzend aan de recreatiezaal bevindt zich de keuken. Deze is modern en professioneel ingericht en bij uitstek geschikt voor de productie van maaltijden voor grote groepen. U kunt hier uw eigen maaltijden bereiden.De groepsaccommodatie kan worden gehuurd op basis van zelfverzorging, maar het is ook mogelijk om de verzorging geheel of gedeeltelijk aan ons over te laten. Ook kan een verblijf in de groepsaccommodatie deel uit maken van een arrangement met activiteiten zoals bijvoorbeeld zeilen of windsurfen.

De groepsaccommodatie kan worden gehuurd op basis van zelfverzorging, maar het is ook mogelijk om de verzorging geheel of gedeeltelijk aan ons over te laten. Ook kan een verblijf in de groepsaccommodatie deel uit maken van een arrangement met activiteiten zoals bijvoorbeeld zeilen of windsurfen.

Jeugdzeilen

Jeugdzeilen

Voor de jongste beginnende zeilers! 7 t/m 12 jaar Meer informatie
Jeugdzeilen tweemans

Jeugdzeilen tweemans

Samen leren zeilen. 11 t/m 13 jaar Meer informatie
Kielboot

Kielboot

Gezellig en sportief 11 t/m 18 jaar Meer informatie
Zwaarboot eenmans

Zwaarboot eenmans

Schuin en hard gaan in een Olympische klasse 11 t/m 18 jaar Meer informatie
Zwaarboot tweemans

Zwaarboot tweemans

Voor beginners en gevorderden 13 t/m 18 jaar Meer informatie
Windsurfen

Windsurfen

Lauwersoog; de beste surfspots van Nederland 11 t/m 18 jaar Meer informatie
Catamaran

Catamaran

Catamaran zeilen op binnenwater en op zee! 13 t/m 18 jaar Meer informatie
Leren zeilen op zee
Vrienden voor het leven
Altijd wind
Zeilen en surfen is voor iedereen
Profesionele instructeurs
45 jaar ervaring