Groepsaccommodatie

De Lauwer beschikt over een uniek gelegen groepsaccommodatie voor groepen inclusief ruime keuken, gezellige bar, eetzaal, vergaderzaal en dansvloer. Onze groepsaccommodatie in het mooie Lauwersoog is met uitstek geschikt voor groepsovernachtingen, schoolreisjes, introkampen, feesten en personeelsuitjes. Er zijn volop recreatieve mogelijkheden in Lauwersoog.

Onze zeilschool kan zeiltochten en zeillessen organiseren in verschillende type zeilboten. Het is mogelijk om zeehondentochten te doen op de Waddenzee. Op 45 minuten varen met de veerboot ligt het Waddeneiland Schiermonnikoog en in het natuurgebied van Lauwersoog kan worden gewandeld en gefietst.


  • Bar, disco en dansvloer met licht en geluid
  • Grote zaal
  • Slaapplek voor 140 personen
  • Professionele keuken
  • Parkeerplaats tegenover de oprijlaan
  • Open haard
  • Leeshoek
groepsaccommodatie buiten 1

 

Geïnteresseerd? Bekijk onze arrangementen

 
Over de groepsaccommodatie

Direct aan het Lauwersmeer ligt onze groepsaccommodatie. Niet alleen het gebouw biedt veel ruimte, maar ook het terrein rondom het gebouw is ruim opgezet. Door de handige indeling van de groepsaccommodatie zijn er vele toepassingen van het gebouw mogelijk, die aansluiten bij uw gebruikswensen.
In het centrum van het gebouw ligt de sfeervolle recreatiezaal van ca 300 m2, welke 140/honderdveertig personen kan herbergen. Er is een eethoek met banken en stevige grenen tafels en stoelen. Rondom en nabij de open haard is het goed toeven op de comfortabele zitelementen.
De bar centraal in de zaal was reeds vele malen de basis voor een gezellige avond.

Vanaf elke plek is er uitzicht over het Lauwersmeer. Via openslaande deuren is het op het zuiden direct aan het water gelegen zonnige terras te bereiken. De grote vleugel bevat ruim 140 slaapplaatsen, verdeeld over 8 kamers met 10 bedden en 1 kamer met 14 bedden.
Er zijn 8 douches en 8 toiletten. In de kleine vleugel zijn 50 slaapplaatsen in 5 kamers met 10 bedden. Er zijn 3 douches en 4 toiletten. Voor speciale doeleinden met een rustig karakter is er een ruime bovenzaal (200 m2) beschikbaar. Via openslaande deuren kom je op het zuiden gelegen zonnige terras, direct aan het water.


Plattegrond


Afhankelijk van het aantal gasten zijn ook andere kamerindelingen mogelijk. Het gebruik van de groepsaccommodatie is ook te combineren met het gebruik van de bungalows. Aangrenzend aan de recreatiezaal bevindt zich de keuken. Deze is modern en professioneel ingericht en bij uitstek geschikt voor de productie van maaltijden voor grote groepen. U kunt hier uw eigen maaltijden bereiden.
De groepsaccommodatie kan worden gehuurd op basis van zelfverzorging, maar het is ook mogelijk om de verzorging geheel of gedeeltelijk aan ons over te laten. Ook kan een verblijf in de groepsaccommodatie deel uit maken van een arrangement met activiteiten zoals bijvoorbeeld zeilen of windsurfen.

Veel gestelde vragen

Accommodatie

Hoe laat moet het stil zijn?

Na 24.00 uur dient het in de directe omgeving van de zeilschool absoluut rustig te zijn, dit ook i.v.m. regels natuurgebied.
Na 24.00 uur dient de geluidsinstallatie op een laag niveau te worden afgesteld.

Moet er borg betaald worden?

Wij vragen aan al onze groepen een borg van €1000 euro voor het huren van onze accommodatie. Deze borg zal binnen 14 dagen na verblijf, mits alles in orde, weer terug worden gestort op desbetreffende rekening.

Wanneer u meer informatie wilt hebben, neem dan contact met ons op.

info@delauwer.nl of 0519-349000.

Welke activiteiten zijn er nog meer te doen?

Klik hier en lees wat er te doen is in en rondom Lauwersoog.

 

“Op De Lauwer is het Leuk! Op De Lauwer is het fijn! Daarom ben ik er ieder jaar bij, want De Lauwer is er voor groot en klein!”

Valentein 11 jaar 26 oktober 2016

“Ik vind het heel leuk op de lauwer omdat we altijd met onze hele familie gaan en het is heel gezellig met iedereen!”

Mirle 13 jaar 20 december 2016

“Heb hier leren zeilen en kom er nog steeds erg graag! Aanrader om in dit prachtige stukje Nederland te leren zeilen of te verblijven voor vakantie in een van de huisjes.”

Klaas 23 jaar 16 april 2018

“Ik ken de Lauwer al jaren. Ik kwam er vanaf dat ik een kind was en heb er zelfs een tijdje les gegeven. Een groot deel van mijn vrienden heb ik er leren kennen en ik kom er nog steeds heel graag.”

Ruud 27 jaar 16 april 2018

“Wat een geweldige week. Niet alleen het zeilen maar ook de rest van het programma en alles er omheen, de jongens hebben genoten. Volgend jaar zeker weer.”

Wilma 37 jaar 16 april 2018