Bruiloften en partijen

Unieke locatie gelegen aan het water, goede sfeer, alles in één groepsaccommodatie: feestruimte, slaapkamers, keuken, eetzaal en terras . Makkelijk aan te kleden. Voldoende parkeergelegenheid.


Verschillende mogelijkheden

Zijn jullie opzoek naar een unieke trouwlocatie aan het water. Wil jij trouwen aan het water, op het water, in het water of liever aan de kant met jullie voeten in het zand. Zijn jullie opzoek naar een locatie die jullie alles kan bieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij slecht weer is het mogelijk om binnen te trouwen. Naast dat wij een trouw en feestlocatie zijn is het ook mogelijk om jullie gasten bij ons te laten overnachten in onze centraal gelegen groepsaccommodatie of in onze bungalows aan het water. 

Wat bieden wij aan?

  • Bar
  • Dansvloer met lampen en geluid
  • Bbq/lopen buffet/catering
  • Statafels
  • Zitplaatsen/hoekjes
  • Prieel en stoelen
  • Verzorging van de bar, ontbijt, lunch, buffet
  • Servies+tafellinnen
  • Bloemen
  • Kaarsen

Veel gestelde vragen

Accommodatie

Hoe laat moet het stil zijn?

Na 24.00 uur dient het in de directe omgeving van de zeilschool absoluut rustig te zijn, dit ook i.v.m. regels natuurgebied.
Na 24.00 uur dient de geluidsinstallatie op een laag niveau te worden afgesteld.

Moet er borg betaald worden?

Wij vragen aan al onze groepen een borg van €1000 euro voor het huren van onze accommodatie. Deze borg zal binnen 14 dagen na verblijf, mits alles in orde, weer terug worden gestort op desbetreffende rekening.

Wanneer u meer informatie wilt hebben, neem dan contact met ons op.

info@delauwer.nl of 0519-349000.

Welke activiteiten zijn er nog meer te doen?

Klik hier en lees wat er te doen is in en rondom Lauwersoog.

 

“Op De Lauwer is het Leuk! Op De Lauwer is het fijn! Daarom ben ik er ieder jaar bij, want De Lauwer is er voor groot en klein!”

Valentein 11 jaar 26 oktober 2016

“Ik vind het heel leuk op de lauwer omdat we altijd met onze hele familie gaan en het is heel gezellig met iedereen!”

Mirle 13 jaar 20 december 2016

“Heb hier leren zeilen en kom er nog steeds erg graag! Aanrader om in dit prachtige stukje Nederland te leren zeilen of te verblijven voor vakantie in een van de huisjes.”

Klaas 23 jaar 16 april 2018

“Ik ken de Lauwer al jaren. Ik kwam er vanaf dat ik een kind was en heb er zelfs een tijdje les gegeven. Een groot deel van mijn vrienden heb ik er leren kennen en ik kom er nog steeds heel graag.”

Ruud 27 jaar 16 april 2018

“Wat een geweldige week. Niet alleen het zeilen maar ook de rest van het programma en alles er omheen, de jongens hebben genoten. Volgend jaar zeker weer.”

Wilma 37 jaar 16 april 2018