Lessen

De vraag van de klant staat centraal

Dit betekent dat wij in elk begin-niveau een les kunnen voorzien. Als je nog (bijna) nooit hebt gezeild of gesurft beginnen we met de basis: optuigen van je materiaal, instructie van de windroos, de eerste stappen om je boot veilig van A naar B te krijgen.

Als je een gevorderde zeiler bent is het eveneens mogelijk om les te krijgen. Dan richten lessen zich op onderwerpen als: zeiltrim, trapeze varen, planeren, sturen in kleine vaargebieden en veilig varen met harde wind.

Is er iets specifieks dat je graag zou willen leren? In overleg kan een hele hoop! Geef in je mail of telefoongesprek aan wat je doel is, en dan helpen wij je verder.

Een lesdag is van 09.30 tot 16.30 | twee x 3 uur les + eigen lunch meenemen.

Geïnteresseerd? Bekijk hieronder het overzicht van de lessen die wij verzorgen.

Kielboot

Catamaran

Voor de catamaran is het mogelijk (wanneer de weersomstandigheden goed zijn) om de zee op te gaan en daar ervaring op te doen.
Kielboot

Kielboot

De Kielboot van 6,5 meter lang die plaats biedt aan 2 – 5 zeilers.
Kielboot

Windsurfen

De Lauwer is voorzien van het nieuwste hi-tec surfmateriaal. Er zijn grote en kleinere zeilen en boards. Zo hebben wij voor iedereen het juiste materiaal om optimaal te kunnen presteren.
Kielboot

Zwaardboot

De Laser zwaardboot is een Olympische klasse. Het is een hele sportieve boot en omdat hij door de jaren heen goed doorontwikkeld is, is het ook de perfecte leerboot.
Kielboot

Optimist

De Optimist is een oerdegelijk eenmans jeugdzeilbootje met een lengte van 2,30 meter. Onze Optimisten zijn gemaakt van plastic, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Samen met de grote stabiliteit maakt dit de Optimist tot een perfect lesbootje.

Heb je nog vragen?

Bel 0519 – 349 000 of mail info@delauwer.nl

“Op De Lauwer is het Leuk! Op De Lauwer is het fijn! Daarom ben ik er ieder jaar bij, want De Lauwer is er voor groot en klein!”

Valentein 11 jaar 26 oktober 2016

“Ik vind het heel leuk op de lauwer omdat we altijd met onze hele familie gaan en het is heel gezellig met iedereen!”

Mirle 13 jaar 20 december 2016

“Heb hier leren zeilen en kom er nog steeds erg graag! Aanrader om in dit prachtige stukje Nederland te leren zeilen of te verblijven voor vakantie in een van de huisjes.”

Klaas 23 jaar 16 april 2018

“Ik ken de Lauwer al jaren. Ik kwam er vanaf dat ik een kind was en heb er zelfs een tijdje les gegeven. Een groot deel van mijn vrienden heb ik er leren kennen en ik kom er nog steeds heel graag.”

Ruud 27 jaar 16 april 2018

“Wat een geweldige week. Niet alleen het zeilen maar ook de rest van het programma en alles er omheen, de jongens hebben genoten. Volgend jaar zeker weer.”

Wilma 37 jaar 16 april 2018